Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM OSS

Vi har vokst opp i et forbrukersamfunn der det er vanlig å kjøpe og kaste ting etter eget ønske. Det kan være ulike grunner til dette. Men som et resultat bruker vi enorme mengder energi på unødvendige ting, noe som har blitt en betydelig belastning for kloden vår.

Mange av Finn-annonsene som ligger ute tilbyr ofte sofaer med overskriften "Hentes nå, eller kastes i morgen". Dette er ofte skitne sofaer med litt slitne puter og mye nupper. Ved første øyekast ser de ikke spesielt innbydende ut, men de er absolutt ikke klare for å bli kastet! Vi har derfor brukt mye tid på å hente slike sofaer, for å så og friske dem opp. Tro det eller ei, etter en rens og litt småfiks ser de nesten nye ut. Men problemet er fortsatt ikke løst. Den neste personen som kjøper en brukt sofa fra oss, vil likevel måtte kvitte seg med sofaen de allerede har, og da er vi tilbake til start.

Derfor har vi kommet opp med ideen om å tilby hjemme-rens av sofaer i stedet. Målet er å fikse og forlenge levetiden til sofaen din, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny. Dette sparer både lommeboken din og miljøet!

<3

Dette er oss! Vi heter Haakon og Sol, er i starten av 20-åra, og er klare til å hjelpe deg!

Share on Facebook

Logg inn